Denne uka.


Ukas favoritt låt: Er det en låt som har spilt om igjen og om igjen så er det Wednesday Night Interlude - Drake & PARTYNEXTDOOR. Jeg vet ikke hva det er med denne låta, men den har noe som treffer meg og som jeg bare synes er helt herlig å høre på. Dette er låta som jeg sitter å hører på klokka 02.00 på natta med god samvittighet. 


 

Ukas favoritt video: Den nyest videon til Anniken må være ukas favoritt. Jeg fant den på bloggen hennes seint i går kveld og har sett på den en god del ganger nå. 


 

 

 

Ukas søteste video: Denne var en ny kategori og jeg kunne egentlig kategorisert den i ukas favoritt, men denne syntes jeg fortjente å være for seg selv. Jeg tipper at dere har sett litt av denne videoen på både Facebook og Instagram og jeg ble betatt av denne lille jenta med en gang. Måten hun lever seg inn i låten på er så søtt og la oss snakke om attituden hennes. 


Ukas Instagramprofil: Denne ukas instaprofil er Martine Halvorsen ( @Martinehalv ). Ukas mest leste innlegg: Det mest leste innlegget denne uka er dette innlegget om min nye "addiction" i garderoben, nemlig beltet. 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Pernille Kvilaas. Jeg er en tenåringsjente fra kragerø. På bloggen min kan du lese om antekk, innkjøp, sminke og hverdagen min. Håper dere liker den og at den faller i smak. instagram/weheartit pernillekvilaas-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡