A new addiction.
Jeg har egentlig aldri vært veldig glad i å bruke belter. Det er nok først og fremst fordi jeg  aldri har funnet et belte jeg virkelig liker og som jeg føler passer til garderoben min. Heldigvis har jeg en mormor med en veldig moderne stilsans og når barnebarnet er i en "motekrise" kommer selvfølgelig hun til unnsetning. Det hele startet med at jeg spurte henne om noen store belter som kan være fint til ponchoer og svaret jeg fikk var en stor pose med belter i alle størrelser og former. 

Oppi posen fant jeg dette beltet som var helt perfekt. Må virkelig si at dette er vintage, et lite arvestykke som jeg kan ha på meg. Som dere ser så valgte jeg å style beltet med et helt svart antrekk slik at det er beltet som kommer i fokus og resten av antrekket er mer nøytralt. Belter kommer til å bli mitt nye faste tilbehør, det er jeg sikker på. Jeg pleier å bruke klokker som et fast tilbehør, men nå får jeg forandre den faste stilen litt.

Har dere noen faste tilbehør dere pleier å bruke med antrekkene deres? 
 

Én kommentar

Hanne Lovise Johnsen

26.01.2017 kl.22:20

elsker belter, det er kjempekult! ❤

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Pernille Kvilaas. Jeg er en tenåringsjente fra kragerø. På bloggen min kan du lese om antekk, innkjøp, sminke og hverdagen min. Håper dere liker den og at den faller i smak. instagram/weheartit pernillekvilaas-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡