Dette er ro og stillhet.


Fjellluft, en kald bris i fjeset og nesa planta ned i en bok. Ro og stillhet rett og slett. Det beste med å være på hytta er rett og slett den roen som senker seg i hele kroppen. Atmosfæren med den friske fjelluften og det å være litt for seg selv uten masse folk rundt seg hele tiden er utrolig deilig for kroppen og tankene noen ganger. Jeg prøver å ta med meg mest mulig lesestoff opp når vi er på hytta. Selvfølgelig er det jo koselig å legge seg under teppet med pc´en på fanget og sette på en film som man har sett minst tre hundre ganger, men det er noe annet å lese. Når man leser lager du din egen film med dine egne bilder og din egen historie. 

For øyeblikket leser jeg Calender Girl- begjært, som er nummer to i denne bokserien. Helt siden jeg kjøpte den første boken i serien har jeg vært helt oppslukt i dem. Jeg fikk den tredje boken til jul, så når dette eksemplaret er ferdig går det rett på bok nummer tre. Gjerne legg igjen en kommentar hvis dere ønsker at jeg skal lage et innlegg med mine meninger om bøkene og anbefalinger. 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Pernille Kvilaas. Jeg er en tenåringsjente fra kragerø. På bloggen min kan du lese om antekk, innkjøp, sminke og hverdagen min. Håper dere liker den og at den faller i smak. instagram/weheartit pernillekvilaas-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡