This will make me warm this winter.


Hvor nydelig er ikke dette skjerfet? Som dere kanskje vet så fylte jo jeg hele 18 år, den 9.november, WHOOP WHOOP. ♥  Helgen etter ble brukt til familiebursdag med familien fra Oslo. Det er alltid like koselig hver gang de kommer. Hele familien vet hvor fornøyd jeg er med produktene til By Malene Birger og at det er det merket jeg har sverger til. Kvalitet på varene er super gode og det vakre arabiske mønstre slår aldri feil. Dette skjerfet er så nydelig, og kvaliteten er kjempe god.

Den enkle fargekombinasjonen med svart og grått gjør det enkelt å style med hele garderoben min, enda et pluss med å ha en basis og enkel garderobe. Dette skjerfet har jeg sett på en del ganger, men jeg hadde ikke trodd at det skulle lande i fanget mitt i posen fra Steen og Strøm og nå er det er mitt.  
 

2 kommentarer

Victoria Larsen

28.11.2016 kl.22:09

Håper du får en fin kveld :-)

Pernille Kvilaas.

29.11.2016 kl.13:42

Victoria Larsen: Tusen takk Victoria, i lige måde :)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Pernille Kvilaas. Jeg er en tenåringsjente fra kragerø. På bloggen min kan du lese om antekk, innkjøp, sminke og hverdagen min. Håper dere liker den og at den faller i smak. instagram/weheartit pernillekvilaas-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡