Monday InspirationGood Afternoon Monday. Nice to see you again. 
 

Hei og ho. Endelig kom solen til syne og det kjentes godt. Denne helgen har familien tilbringet på hytta og det var julestemning til tusen. Meter på meter med hvit snø som ligger som et teppe over trærne, hustakene og fjellene. Ja, det var rett og slett et julekort, skulle trodd man gikk rundt i en julefilm. 

Da vi kom hjem var det ikke akkurat mindre snø her. Jeg elsker vinteren og alt med den. De varme klærne, stemningen, jula, det flotte hvite, alt blir renere når snøen kommer. Klarte faktisk også å lage en liten inspirasjons kollasj til dere i dag, det er en liten stund siden sist det var her ute så da passet det jo greit med et nytt et. Det å lage slike kollasjer og moodboards på mandagen er helt perfekt for det gir en inspirasjons boost for resten av uka. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Pernille Kvilaas. Jeg er en tenåringsjente fra kragerø. På bloggen min kan du lese om antekk, innkjøp, sminke og hverdagen min. Håper dere liker den og at den faller i smak. instagram/weheartit pernillekvilaas-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡