This is halloween.Happy Halloween.

God Halloween, og samtidig slenger jeg inn og sier god jul, for i morgen er det 1. november allerede og da er det bare en måned igjen til jul. Jeg pleier å si at når Halloween er ferdig, så kan vi se fortere til jul og nedtellingen kan virkelig starte. Jeg bestemte meg for å lage et lite halloween innlegg til dere, men et litt mer klassisk halloween innlegg for jeg synes at vi ikke trenger å tenke på denne høytiden som veldig skummel, men også en litt morsom "feiring". 

Dette sitatet fra "Mean Girls" beskriver nåtidens Halloween helt perfekt spør du meg. Det er som at det har  blitt en konkurranse om at nå skal kostymene være de drøyeste og mest "slutty". Jeg vokste opp med at tre år på rad gikk jeg som et spøkelse på Halloween, det var et enkelt og billig alternativ som også var morsomt og skummelt (du vet, for småbarn). Jeg vil ikke virke negativ til dette temaet og jeg har ingenting imot det, for all del.

Nei, nå må jeg snakke om noe positivt ;) Jeg sa jo i starten av innlegget at nå kan nedtellingen til jul begynne og også nedtellingen til brusdagen min. Jada, nå er det akkurat bare ni dager igjen til denne jente kom til jorda for atten år siden. Dere kan tenke dere at jeg gleder meg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Pernille Kvilaas. Jeg er en tenåringsjente fra kragerø. På bloggen min kan du lese om antekk, innkjøp, sminke og hverdagen min. Håper dere liker den og at den faller i smak. instagram/weheartit pernillekvilaas-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡