Oslo innkjøp


Hei hei dere. 

Som dere vet så var jeg i Oslo i vinterferien og der fikk jeg jo selvfølgelig kjøpt meg noen ting. Noe har dere sett før, og andre ikke. Jeg ble veldig fornøyd med alt jeg kjøpte og vet at det kommer til å bli brukt ofte. 

Følte at klesskapet måtte få en litt vår følelse. 

 Levis t- skjorte fra carlings.                                                                                                          T-skjorte fra Gina Trioct                                        

Har hatt lyst på en levis t-skjorte så lenge, men har ikke tatt intiativet til å kjøpe en, men nå følte jeg at tiden var inne. 

Trengte faktisk overaskende nok en ny t-skjorte til våren/ sommeren og da ville jeg ha en som passet til begge årstidene, og resten av året rundt og da endte jeg på denne jeg så på nettet. 

 En dag tok vi oss en tur på Lambertseter senter, og på Vero Moda fant jeg verdens nydeligste kåpe i beige. Jeg trengte en vårkåpe og da falt valget på denne her. Har blitt brukt både på bloggen og i hverdagen allerede og elsker den. 
Hvit skjorte fra Gina Tricot                                                                                         Strikkejakke fra H&M             

 

 


Det siste jeg kjøpte var dette mac etuiet fra Marc by Marc Jacobs.Jeg har ønsket meg et slikt så lenge, men har ikke funnet det perfekte, men i ferien fant jeg endelig et jeg falt for. Jeg kjøpte det på Marc Jacobs butikken på Karl Johan. 

Jeg ønsket meg egentlig den i beige, men valget falt på denne skjønnheten i stedenfor og jeg elsker den, den er perfekt for min smak og stil, enkel og elegant. Etuiet piffer også opp macen. 

 

Så det var alle innkjøpene, har laget i stand en video fra Olso til dere som den kommer nok i løpet av uken. 

 3 kommentarer

Evelyn

01.03.2015 kl.20:04

Kjempe fint! =)

Sunniva

01.03.2015 kl.20:10

kjempefine innkjøp :)

Lilli

01.03.2015 kl.20:58

Fine innkjøp (:

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Pernille Kvilaas. Jeg er en tenåringsjente fra kragerø. På bloggen min kan du lese om antekk, innkjøp, sminke og hverdagen min. Håper dere liker den og at den faller i smak. instagram/weheartit pernillekvilaas-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡