Mine Høst Essentials.


Som dere kanskje har skjønt så er jeg utrolig glad i høsten. Det er nok min andre favoritt årstid etter vinteren. Ja det er mange som mener at sommeren er den beste årstiden, men jeg liker best vinteren. Høsten er den veldig skiftende tiden når du ikke er sikker på om det er varmt eller kaldt og du vet aldri hvordan været skal bli. Bladene faller, late dager under pledd og fimer eller en god bok, te koppen og litt varmere jakker. 

Dette er nok de tingene jeg bruker mest på høsten.Masse blader eller en god bok. Jeg liker velsig godt å lese i Det Nye eller et interiør blad hvor jeg kan få inspirasjon til både blogging, klesstil eller til rommet. Og de funker også veldig fint til å pynte opp rommet med. 

 

Te kopp, duftlys og en liten snack er noe som er veldig deilig å ha når man sitter under pleddet og ser på film eller serier eller kanskje leser andre blogger. Filmer og serier er noe man burde ha når høsten er her. 
Varme og kosete klær er et must nå. Jeg liker veldig godt selv å rulle med rundt i enten tepper som også er en ting som jeg bruker mye på høsten, men store varme cardigans og tykke gensere med enten et mønster eller basic er nok favoritten. Hva er det dere bruker mest på høsten ?

Én kommentar

tine

24.09.2014 kl.20:13

For en fin blogg - Håper du har en super lille lørdag :D

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Pernille Kvilaas. Jeg er en tenåringsjente fra kragerø. På bloggen min kan du lese om antekk, innkjøp, sminke og hverdagen min. Håper dere liker den og at den faller i smak. instagram/weheartit pernillekvilaas-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡