En god treningsøkt slår aldri feil!


Hei.

I dag føles det som om hele dagen har gått til trening. På skolen var det først Tjenna testen som vi har gjort en gang før og jeg må si at jeg var veldig fornøyd med innsatsen min men kunne presset meg mer. Jeg funker faktisk best under press når det kommer til trening og det er det nok flere som gjør.

Ble ganske skuffet over tiden min siden jeg løp fortere sist gang, men man skal jo presse grenser og komme seg ut av komfortsonen sin.

Sluttet timen med dødball.

Det hadde nok vært nok trening for en dag, men som den treningsfreaken jeg er (ha ha, NEI) dro jeg jo selvfølgelig å trente på Mot senere.

Du føler deg mer klar i hodet når man trener har jeg lest og jeg har funnet ut at det stemmer. Man blir så fokusert på det man gjør at man glemmer alt rundt seg, man presser seg seg til å bli bedre og man føler seg bra.

Nå ligger jeg i senga og har en velfortjent pause, kjenner det blir deilig å få sove ut.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Pernille Kvilaas. Jeg er en tenåringsjente fra kragerø. På bloggen min kan du lese om antekk, innkjøp, sminke og hverdagen min. Håper dere liker den og at den faller i smak. instagram/weheartit pernillekvilaas-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡