Noen bloggfrie dager.


Hei. 

Beklager for en god del bloggfrie dager, det har vært så lenge siden at jeg ikke engang kan huske hva mitt forrige innlegg het. Ops. Vet at det er nok ikke bare jeg som synes det er kjedelig at det ikke blir oppdatert noe på bloggen. Men når jeg ikke er å finne på bloggen så kan dere finne meg på Instagram hvis dere også vil se hvordan hverdagen min er utenfor blogg livet. Fikk inn litt reklame for meg selv  også  ha ha. 

Har tenkt til å lage et innlegg i morgen så dere får se i morgen. Tiden har bare gått til skole og litt andre ting og jeg er nødt til å prioritere skole veldig mye dette året med tanke på at det er første året. 

Har vært på hytta hele helgen som er utrolig koselig. Skulle ønske jeg kunne vært der lenger  i dag, men måtte hjem for å jibbe med naturfag framførimg som jeg skal holde imorgen. 

Skal nok gå over naturfagen en gang før jeg legger meg så da snakkes i morgen. 

Ha det bra. Dette bildet er fra Instagramen min: pernillekvilaas 

3 kommentarer

malenemk

07.09.2014 kl.22:58

Fint bilde :)

Anniken Aronsen

07.09.2014 kl.23:08

Herlig bilde! Jeg skal i praksis i Det Nye om en mnd :-)

inmyheels

07.09.2014 kl.23:10

Av og til blir det litt bloggfri. Høres ut som du har kst deg ;)

Skriv en ny kommentarHei! Jeg heter Pernille Kvilaas. Jeg er en tenåringsjente fra kragerø. På bloggen min kan du lese om antekk, innkjøp, sminke og hverdagen min. Håper dere liker den og at den faller i smak. instagram/weheartit pernillekvilaas-)

For kontakt:
epostadressen din
hits ♡ Design av Tonjemt ♡